Retouren
Ons beleid hanteert 14 dagen. Zodra 14 dagen verstreken zijn na uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of vervangend product aanbieden.
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet uw product ongebruikt en in dezelfde conditie als waarin het is aangekomen zijn. Daarnaast dient het ook in de standaardverpakking te zitten.
Verschillende producten kunnen niet geretourneerd worden. Zo kunnen wij badkleding en ondergoed niet retour nemen.

Verdere producten die niet geretourneerd kunnen worden:
Giftcards
Downloadbare (software)producten
Sommige gezondheids- en verzorgingsproducten

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een bewijs van aankoop nodig.

Indien u uw aankoop te laat, niet in de originele verpakking of met (lichte) beschadigingen retourzendt, behouden wij ons recht uw aankoop niet te restitueren. Wij zullen u altijd op de hoogte stellen van de acceptatie of afwijzing van uw verzoek tot restitutie.

Terugbetaling (indien van toepassing)
Zodra uw retour ontvangen en bekeken is, sturen wij u een email om u op de hoogte te stellen dat we uw item ontvangen hebben. Ook stellen we u op de hoogte van de acceptatie of afwijzing van uw retour. Indien uw retour geaccepteerd wordt zal uw terugbetaling verwerkt worden en zal een krediet automatisch worden toegekend via de originele betaalmethode, binnen een aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Indien u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleert u dan eerst nogmaals uw bankrekening. Vervolgens kunt u contact opnemen met uw credit card-leverancier. Het kan enkele dagen duren voordat uw terugbetaling is verwerkt. Vervolgens kunt u contact opnemen met uw bank. Vaak is er verwerkingstijd voordat een terugbetaling verwerkt is. Indien u al het bovenstaande gedaan heeft en uw terugbetaling is nog steeds niet verwerkt, neem dan contact met ons op via info@domein.nl.

Aanbiedingen (indien van toepassing)
Enkel normaal geprijsde artikelen kunnen terugbetaald worden. Helaas kunnen aanbiedingen niet terugbetaald worden.

Vervangend product (indien van toepassing)
We vervangen enkel artikelen indien zij beschadigd of kapot zijn. Indien u het artikel wilt omruilen voor eenzelfde artikel, stuurt u ons dan een email naar info@solitkids.nl. U kunt uw artikel opsturen naar ADRES RETOURZENDING.

Cadeau’s
Indien uw artikel als cadeau was aangemerkt bij aankoop en direct naar u is verzonden, zult u een cadeaukaart ontvangen ter waarde van de aankoopwaarde van het artikel. Zodra uw retourzending ontvangen is, zal een cadeaukaart naar u toegezonden worden.

Indien het artikel niet als cadeau aangemerkt was bij aankoop, of de gever van het cadeau heeft het cadeau naar zichzelf verzonden en later aan u gegeven, dan zullen wij een cadeaukaart naar de originele koper zenden.

Verzending
Om uw product te retourneren kunt u uw product opsturen naar ADRES RETOURZENDING. U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten van uw retourzending. Verzendkosten kunnen niet vergoed worden. Indien u een restitutie ontvangt, zullen de kosten van verzending daar vanaf gehaald worden.

Afhankelijk van waar u woont kan de tijd die het kost uw product te bezorgen variëren.

Indien u een artikel met een waarde van meer dan €75,- verzendt raden wij u aan uw pakket te verzekeren met een ‘track and trace-code’. Wij kunnen niet garant staan voor het juist ontvangen van uw retourzending.